O-M-G


Det är måndag, och därmed ny vecka med nya möjligheter :)

Helgen blev en helg i egen klass kan man väl säga. I lördags bestämde jag och L oss för att inta alkohol och dra ut på krogen. Sagt och gjort; vi drack som om morgondagen inte existerade och lakritsshots har numera fått en helt annan innebörd för mig. OMG. Kul var det iaf! =) Även om kvällen inte slutade som det var tänkt...

Igår var jag bakis, då menar jag så bakis att jag använde frasen "jag har aaaaaldrig varit så bakis i heeeela mitt liv!" Hela dagen och kvällen spenderades helt ärligt i vågrätt läge förutom när pizzabudet ringde på dörren och det var dags att äta.
Nej fy, fler sådana dagar hoppar jag gärna över i framtiden haha.

Det är som sagt måndag idag, ny vecka, nya tag! Dagen har i varit finfin, och jag har en känsla av att resten av veckan kommer gå i samma tecken. Lovely ♥
Med det sagt tar den här - trots ett gott humör - förvirrade damen och gör sig redo för sängen. Natti!



/It's a whole new book

Confusion.


Jag lider uppenbarligen av Confusion.

Confusion is the inability to think with your usual speed or clarity, including feeling disoriented and having difficulty paying attention, remembering, and making decisions.

Touché! Haha, skämt åsido, men det stämmer faktiskt in på mig för tillfället. På pricken dessutom.
Men det löser sig, det gör det alltid, på ett eller annat sätt :)
Jag låter min terapi, min kärlek och min drog hjälpa mig på vägen - musik ♥





/It's a whole new book

I just got shot in the head...


Det är snart Halloween och därmed råder utklädnad på jobbet. I förrgår och igår körde jag på skotthål i pannan vilket var väldigt populärt bland kunderna :) Det var en härlig mix av förvåning, skratt, konstiga blickar och skratt haha :)
Måttligt roligt att gå ut så bland folk dock, dvs utanför butiken... Som tur var så hämtade bästa J mig direkt efter jobbet i lördags, och igår var det mörkt och folktomt när jag begav mig hemåt.



Idag hade jag verkligen NOLL lust eller energi att anstränga mig med smink och doningar, och dessutom så är min panna både öm och skinnflådd. Därmed nöjde jag mig med en svart/lila häxklänning, röda läppar och ett par spindlar i håret...


Vad resten av veckan bjuder på för utspökningar vet jag inte än, tar det som det kommer helt enkelt :)



...and thats it for now.
Over and out!

/It's a whole new book

Oh my, lovely times.


Hey my lovely ones! ♥ Hur är det?

Ännu en gång undrar jag vart tiden tar vägen, dagarna och veckorna går alldeles för snabbt.
Hur som haver, i helgen var jag faktiskt ledig, både lördag och söndag, woopwoop! Lördagen bjöd på en vända till Gallerian med mami ♥, handlade lite och hälsade på mina fina kollegor som var utspökade inför halloween.
Efter det var jag inte ensam en sekund förrän söndagskväll/natt. Det är guld värt att omringa sig med människor som ligger en varmt om hjärtat...

Nu har jag förresten bestämt mig för hur jag ska se ut i helgen på jobbet! Halloween-tema och jäklar va jag längtar! Testade lite "scary-face" smink igår och det kommer fan bli awsome :)
Idag kanske min gosis flyttar hem igen förresten... om jag pallar lämna över honom ikväll efter jobbet dvs. Med tanke på jobbet så är det dags för mig att göra mig redo för avgång nu. Tjipp!





/It's a whole new book

Pics...


Stadens tomma torg 06:30 en vardag på väg till jobbet...

Rizla är min nyblivna och tillfälliga sambo. Här första natten hos mig, i tisdags. Gosis!

Det närmar sig Halloween, vilket innebär massa nya saker på jobbet. Jag och Mattias tänker på något helt annat än ett sår när vi ser detta... ? Haha.

Igår besiktade jag bilen, som gick igenom utan anmärkning! Yey! :D

Det blev mat från BK igårkväll efter jobbet. Jag skrattade ihjäl mig när jag packade upp maten hemma haha. Sötnos E!

Kvällsmys med bebis...

Morgonmys med bebis...


Dags att ta en snabbdusch och sticka iväg till jobbet. Puss!
/It's a whole new book

Fixa hår och naglar.


Fixade håret hos frisören idag, närmare bestämt gjorde slingor, tog bort utväxten och toppade mig. Blev riktigt bra :)


Stylish.


Nu - pimpa naglarna lite innan jag möter John Blund.

/It's a whole new book

Men köööör då!


Hallå i stugan! Shit va dagarna susar förbi i en himla fart! Det är nästan en vecka sen jag skrev här nu, galet haha.

Jag tänkte på en sak ikväll när jag åkte hem från jobbet. VARJE dag när jag åker till och från jobbet så hamnar jag bakom sniglar eller lastbilar som bara tar upp massa onödig plats. Det går inte en enda morgon/förmiddag utan att jag spottar och svär i bilen på väg till jobbet och skriker saker som -Men jag har väl för faaaan inte hela dagen på mig!! eller -Men missade du hastighetsskylten eller din jävla %&#"!!?
Det slår verkligen aldrig fel, och jäklar va lack jag blir haha.

Imorgon ska jag till frissan och för första gången någonsin verkligen fixa håret. Det ska både klippas och färgas :) Har tyckt att det handlat om alldeles för mycket bortkastade pengar förut men nu känner jag fasen för att belöna mig själv litegrann och så blir det. Får vällan se imorrn om det var värt det eller inte hehe.


Bildtext: Jag och fröken S använde överblivna klisermärken idag för att pimpa våra phones lite haha.



/It's a whole new book
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!