Playtime!


Nu trillade en fin karl in här. Vi dricker thé, han pluggar lite och jag sitter här. Gissa vad vi ska göra sen? Bygga lite med Lego! Jag trodde att jag skulle få övertala honom lite men icke, så fort jag sa vad jag hade för kvällsplaner blev han alldeles till sig haha :D




/It's a whole new book

Done and done!


Sådärja, nu har jag dammsugit, bäddat rent, städat toan och duschat! Kvar nu är att fixa ordning mig och handla (om jag hinner) innan arbete. Woop!

Surfa lite till, dricka upp den 6e koppen kaffe och sen är det dags.
Puss sötnosar! ♥




/It's a whole new book

Suprise suprise!


Min blogglust har kommit tillbaka! Yey! :D


Jag har insett att jag faktiskt en ganska bra flickvän. Jag kommer med nya glas när han, klantig som han är, har lyckats krossa alla sina. Jag kommer med kalla öl när han har pluggat hårt. Jag kommer med ett stort lakan när han gnäller om att hans är för små och bara åker av. För att inte tala om att jag handlade diverse köksredskap till karln efter en hård arbetsdag då han inte hunnit handla några efter flytten! Och då var vi inte ens tillsammans, inte enligt mig iaf ;P
Jag kan faktiskt, bara jag sätter den sidan till dvs. Och om han förtjänar det ;)
Sen att jag inte gjort det enda han faktiskt någonsin bett mig om; laga hans skjorta, som fortfarande ligger kvar så fint på min hatthylla är en annan femma... :)

Ikväll tänkte jag ge honom ännu ett bevis på att jag är en rätt god flickvän trots mina aviga sidor. Dels för att jag vill vara en god flickvän, dels för att han var så himla söt och hälsade på mig på jobbet idag.

I love you boo!! ♥


/It's a whole new book
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!