I CAN GET ANYONE I WANT.


För det första så är det svåra inte att få någon, utmaningen ligger i att behålla personen. För det andra; vad får dig att tro att du är guds gåva till det andra könet och att det är något väldigt speciellt med just dig? Kom ner på jorden igen...

Jag undrar hur många gånger jag hört frasen "jag kan få vem jag vill". Det får mig att reagera på samma sätt varenda gång: vem f*n tror du att du är?!
Fine, jättebra att du har god självkänsla men come on, har du hört talas om ödmjukhet?
Det är inte svårt att "få" någon, varken som kille eller tjej. Det enda du behöver göra är att gå ut på krogen eller slå dig ner framför datorn och börja skriva. Bara för att du lyckas få till det med olika partners så betyder det inte att du får vem som helst, det betyder bara att du är bra på att prata och på att få med dig någon till sängkammaren.
Svalnar ditt eller din "partners" intresse efter bara en kort period? Good job, vilket kap du gjorde! Du fick verkligen honom eller henne... Tappar du intresset helt men din partner är som galen i dig, blir som besatt och gör allt för att få dig? Yet again, good job! Du hade ihop det med ett psyko som uppenbarligen är instabil på många plan. Stolt? ;)
Överskatta inte dig själv.


I can get anyone I want.  Tack, men nejtack.

/It's a whole new book

Tattoo's.


Hey y'all! Nu ni, nu börjar det bli vinter på allvar, igår råkade jag sladda lite med bilen till och med, första gången i år. Gosh!

Häromdagen när jag jobbade med F så bestämde vi oss för att marknadsföra tatueringar (okej, vi var lite rastlösa också.). Sagt och gjort, vi gav oss själva ett par fina motiv.
När söto kom förbi när jag skulle sluta så tänkte jag att why not, varför inte låta honom göra lite reklam också? Först tänkte jag ge honom en söt valp eller pingvin på armen, men kom fram till att han skulle få något mer manligt. Han har ju trots allt fått dras med blommor på naglarna tidigare, och just nu ett rosa hjärta.... stackarn haha.



Status i övrigt: Jag börjar bli sjuk, vilket jag skyller helt och hållet på fröken S. Dricker nu thé för fullt och håller tummarna för att det ska göra någon nytta... Dags att göra mig redo för att sticka till jobbet, klistra på ett fake-må-bra-ansikte, jobba hårt, för att sen avsluta med att dra hem och kurera mig.

/It's a whole new book

Dinner at Blackby.


Middagen jag nämnde igår var på Blackby Restaurant, ett helt nytt ställe i ett radhus på Bäckby. Jag måste säga att jag imponerades av arbetet ägarinnan lagt ner på dukningen, och maten var dessutom väldigt god. Att jag även fick en cola till maten (helt gratis) gav självklart stället några extra stjärnor.



Inte nog med den fina dukningen, hon satsade också på levande inredning. På toan, högst upp på tvättmaskinen och tumlaren, fanns det tex en katt placerad. Dock tror jag inte att den var överförtjust i att bli fotograferad, kanske tyckte den att jag störde dennes arbete, vad vet jag. Den kisade i alla fall argsint åt mig...




/It's a whole new book

Awsome!


Befinner mig just nu at mama's place. Försökte precis få igång hennes webkamera men det gick väl sådär va, datorn säger bara att den inte är installerad eller att den redan används. Jävligt underligt kan jag då tycka eftersom att den är inbyggd och jag är helt 100% säker på att den inte används... Men vad vet jag, har väl aldrig varit den mest tekniska personen, och så är jag ju faktiskt blond.

Aaanyhow, här kommer jag befinna mig en stund, sen bär det av på middag. 4e middagen på en vecka, awsome! Vägen till mitt hjärta går precis man säger om män; genom magen. Bjud mig på god mat and im all yours! ;D


Bildtext: Jag igår, innan middag hos papi.


/It's a whole new book

En onsdag i köket.


En mycket efterlängtad dejt med min kvinna ägde rum hos mig i onsdags. Vi lagade mat, åt som om vi aldrig sett mat förut, skvallrade som två 14-åringar och kollade på barnförbjudna klipp på nätet. Kort och gott - en lyckad dejt ♥




/It's a whole new book
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!