Nytt år, en helt ny start ♥



Detta år... tänker tillbaka på det med en slags hat-kärlek. Det har varit ett år likt en rollercoaster, både vad gäller händelser och känslor. Det har passerat snabbare än något annat år samtidigt som det känns som att januari 2011 var en evighet sen.
Jag har ångrat så mycket som jag gjort eller inte gjort under årets gång, men nu när jag faktiskt tänker efter så känner jag att nej, jag ångrar inget alls. Hade inte det ena eller det andra hänt, så hade jag inte varit där jag är nu. Många erfarenheter och lärdomar rikare.

Misstag har gjorts, lärdomar tagits.
Personer har försvunnit, nya bekantskaper har skapats.
Jobbiga nyheter, bra nyheter.
Härlig resa med Anna <3
3 olika arbeten.
Mött min stora kärlek.

Jag kan inte säga annat än att jag nu är redo, redo för att möta det nya året med alla dess ups and downs som det kommer innebära. Alla förändringar det kommer ge mitt liv, både på gott och ont.
2012, bring it on!

/It's a whole new book

Ett mindre bildregn...


I vanlig ordning prioriteras inte bloggen alls just nu, det har funnits/finns så mycket annat som går före just nu. Bjuder på ett par bilder så att ni får en liten inblick i vad jag har sysslat med sedan sist... :)

Bildtext: Julpyntet har hittat fram igen! :)

Bildtext: Jag och mamma har varit på julbords-kryssning. Det började som det skulle; lugnt och skönt med god mat. Slutade som en redig fest-resa! Haha. :)

Bildtext: Myskväll med tjejerna från jobbet :)

Bildtext: Myskväll med julstämning med min darling... :) ♥


Lite så har det sett ut utöver massa arbete. Julshoppat har jag såklart också gjort, och jag blev klar alldeles nyss faktiskt. Härligt! Nu är det bara att fullständigt njuta av den härliga julfriden... :)

/It's a whole new book
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!