Lovely ♥

Skönaste Bob Marley flödar ur mina högtalare på hög volym och gör mig på ett fantastiskt humör.
Underbara musik! ♥♥♥




Räkningarna betalda, besiktningen bokad och nu är det dags för mig att sticka till jobbet.

/It's a whole new book

Oh my...


Hej mina fina ♥
Som jag har gråtit här hemma framför datorn på morgonen. Oh my god. Jag gör mitt bästa för att försöka skratta åt eländet, hålla mig ovanför ytan.

"Whatever you may do in the future, never let anyone stand in the way of you pursuing your dreams..."
Vackra ord...



Nu är det chin up som gäller, kan ju inte sitta här och deppa ihop liksom... :) Dricker min sista kopp kaffe innan det är dags för mig att fara till jobbet. Innan jag börjar ska jag lämna tillbaka ett par av jeansen jag köpte i förrgår under min shoppingtur med mami ♥ Jag köpte dem utan att testa först (att jag aldrig lär mig), och jag får inte ens upp dem över halva min feta röv haha. Good stuff.

Resten av mitt shoppande är jag i alla fall väldigt nöjd med :)




Puss sötnosar!

/It's a whole new book

Woopwoop!


Oh my, det har varit hektiskt sedan sist!
I onsdags hade vi smygpremiär/VIP-kväll för nya gallerian och jäklar vilket drag det var :)
I torsdags var det heeeeelt galet! Då var det invigning och herregud va mycket folk! De bokstavligt talat sprang in när portarna öppnades och slet bland varorna.
Alla butiker hade ju någon form av öppningserbjudande, vi hade tex 50% på lego.... gissa hur populärt det var? Det fanns inte en chans att hålla hyllorna fulla, så fort man hade fyllt en så hade det tagit slut under tiden man hämtat mer på lagret. GALET! :D




Det är alltså lördag idag, men det känns som fredag av någon anledning... Det väntade förresten en härlig överraskning på mig när jag kom hem efter jobbet idag. Vääääärsta! ;D
Nu är jag nyduschad och snart redo för en shoppingtur med Mr anonym. Häääärliga lördag! Ikväll tror jag med bestämdhet att vi ska ta oss varsin drink dessutom :) Är ju ledig imorrn så det kör vi på!

Skriver nog senare... puss!

/It's a whole new book

Nu är bollen i rullning... big time.


Jag hade tänkt att skriva tidigare under timmen jag hade på mig tidigare men jag prioriterade att prata med finaste J istället ♥

Hur som haver, jag for hem snabbt som fan efter jobbet och sisådär en timme senare var jag på väg tillbaka ner på stan för en middag med tjejerna. Vi firade att nya butiken är klar :) Eller ja, såpass klar att jag börjar 07 imorrn istället för 17 haha ;D
Efter middagen blev det en snabb-hälsning utanför en vän och nu... ja nu sitter jag här och undrar hur fasen jag ska lyckas somna.
Helt stört, jag vet ärligt talat inte när jag har en ledig dag nästa gång. My god, ill be a dead woman walking. Haha. Men det ska väl funka och kul kommer det bli! :)


Lär väl gå och ladda batterierna! Puss och godnatt :)
/It's a whole new book

Looking forward to it... =)


Vilken lustig helg det har varit! Varför? Den har bara varit det... haha.
Idag har jag lätt varit den segaste människan ever! Har helt seriöst spenderat den liggandes och inte gjort ett endaste dugg haha. Lika bra att passa på när jag inte kommer ha en endaste ledig dag på ett par veckor... :)

Jag har förresten kommit på att jag fungerar och trivs mycket bättre med mig själv och allt när jag har saker att se fram emot, även om det inte är några större saker. Allt flyter på så mycket lättare då liksom...
Saker jag ser fram emot just nu:

- Utekväll med jobbarkompisarna på tisdag.
- The V-I-P night på onsdag!
- Grand opening av nya gallerian på torsdag.
- Shoppingtur lördag eftermiddag/kväll.
- Dejt med Åsa på söndag.
Jag tror att det kommer bli en grym vecka =)

Dags att sova och samla på mig all energi jag kan få!
/It's a whole new book

Yes sir!

[kl.16:39]

Det gick bra på jobbet och vi fick en hel del gjort.. :) Helt sjuuuuuukt va jag längtar till invigningen! :D
En jobbarkompis barn var på snabbvisit idag, och den lilla skruttan hamnade hos tant Tess på en gång haha. Toksöta bebis!
Nu är det chill-mode för min del, funderar faktiskt på att ta en tupplur... vore skönt och välbehövligt. Senare bär det av till affären, duschas och till sist häng med L. Får se vad vi hittar på... :)



[19:45]

Glömde visst bort både att skriva klart och publicera tidigare haha.
Sov ett tag iaf, och skulle lätt kunnat sova bort hela kvällen, utan problem! Istället stack jag iväg och uträttade diverse ärenden, hem och käkade och nu sitter jag här. Borde verkligen lägga på ett kol och hoppa in i duschen, L har redan fått vänta en evighet haha. Stackarn, men jag förvarnade iaf om att jag är sjukt seg ;)

Tanken är väl att vi ska glo på film, någon dokumentär och bara ta det lugnt. Personligen är jag fan så mycket mer sugen på en drink eller tre. HA! Får se om jag lyckas manipulera vännen lite snyggt ;)

Anyhoooow... gotta go!

/It's a whole new book

Let's go!


Off to work! Grymt taggad, SKA få mycket gjort idag!


/It's a whole new book

Du lugna fredag...


Imorse slängde jag på mig ögonskugga, vilket jag ALDRIG använder. Till råga på allt blev det rosa, vilket var dagens ögonskugge-tema... The things I do for my coworkers ;)

Direkt efter jobbet ikväll sprang jag in på Ikea för att handla lite saker till en kompis. Saken var att jag lovat att åka dit med honom någon dag, men eftersom det råder lite tidsbrist för tillfället så tänkte jag att jag tar det på en gång istället. Då slipper han vara utan sina nödvändigheter samtidigt som jag slipper ha dåligt samvete ;) Damn vilken god vän jag är haha.

Just nu är det chill-mode i soffan där jag befinner mig ihopkurad i myskläder. Ska strax skjutsa mami och hennes kusin som ska ut på äventyr. Jäklar va jag ska spela musik och sjunga med min ljuva stämma!



/It's a whole new book

Vad har vi missat?


Var tillbaka på jobbet idag, äntligen! Legat isolerad och däckad i soffan sen i fredags. Är visserligen inte helt frisk än, men jag är feberfri iaf så det får helt enkelt lov att fungera :)
Var till donken med mamma idag efter jobbet och vi ser hur folk står och pekar på himlen, fotar, filmar, pratar... Vi undrade såklart vad det kan vara som vi har missat och jag drog fram mobilen och tog lite kort jag med. Enbart eftersom att alla andra gjorde det. Vill ju passa in liksom haha. Störd tjej.





Imorgonbitti blir det att sätta mitt lokalsinne på prov genom att köra runt hela stan (bokstavligt talat) för att hämta upp mina kollegor. Tacka fan för att jag blev tillfrågad, jag fick nämligen höra tidigare idag att jag börjar 9 imorrn, tydligen börjar jag 8. HA! Gonatt!

/It's a whole new book

Jag är så sämst...


Bah! Blev en sjukskrivning igår och idag, är ordinerad vila så min helg går åt till att ligga inne och vara uttråkad. Lika bra att lyda för en gångs skull ;)
Är mycket bättre idag än igår, så på måndag är jag nog fit for fight igen! Wohoo :)



Ni anar inte hur många "utkast" jag har i min blogg. Fler än de publicerade kan jag säga... Börjar skriva men blir liksom inte riktigt klar haha. Började på ett igår men pallade inte att sitta och hosta ner datan med bakterier ;P

Ett litet utdrag från gårdagens utkast:
(skrev om sötnosar som verkar ha en ta-hand-om-andra-gen)

Ett exempel:
Vi kan kalla personen för A (anonym). Sedan i förrgår när jag började bli krasslig har han erbjudit mig all möjlig hjälp. Igår erbjöd han sig att åka ner på stan och handla åt mig och komma hit och lämna det. Han har messat flera gånger om dagen och frågat hur jag mår samt bett mig att sjukanmäla mig och kontakta läkaren. Idag frågade han om han skulle åka och köpa my favorite asian food åt mig men jag avböjde och tackade. Jag sa att det var okej, att jag skulle köpa massa frukt och thé i samband med att jag hämtar ut min medicin. Då får jag ett mess "okej, jag köper frukt då, äpple, banan... vad mer?"

Hur söt får man bli? Haha :)
Jag tackade såklart nej, dels för att jag klarar mig själv, och dels för att jag starkt ogillar att träffa folk (visa mig) när jag är sjuk...
/It's a whole new book

Here we go again


Idag jobbade jag på stället som kommer vara min fasta plats nästa år. Kändes bra och det blir såååå fint! :)
Ska jobba tills lördag så det blir en lång vecka... men vad gör det :) Lördagen kommer förövrigt avslutas med födelsedagsfest för min kära vän som välkomnas in till åldrings-klubben hehe.

Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt nu, har massor som borde göras nu innan lördag men prion ligger på att tvätta och köpa födelsedagspresent. Men hur ska det hinnas när man börjar jobba innan affärerna öppnat och slutar 19? Puh. Får smyga ner i tvättstugan imorn och sno ett par maskiner, då har jag iaf tvätten klar. Det löööser sig!

Tänkte precis skriva att jag inte kommer hinna umgås, då frågar en kompis om han får bjuda in sig på kvällsfika. Vad säger jag? Nej, jag ska sova. Haha, shame on me! Men jag är faktiskt sjukligt trött, har vaknat en gång i timmen de senaste nätterna av någon anledning... Not cool. Börjar dessutom kännas som att förkylningen är på väg tillbaka. Det retar i halsen och jag hostar.


Im going nuts!

/It's a whole new book

Seriöst...


Jag sa nyss något till någon och det fick mig att börja tänka, känna.
I have to make this right. Seriously.

/It's a whole new book

Sleepy sunday.


Dagen har varit helt okej trots att det har varit dagen efter och att energin har lyst med sin frånvaro.
Sovbort typ halva dagen men har ändå hunnit med ett par saker, varit ut och ätit söndags/bakis-middag med Mr J och lämnat bilen till papi på reparation. Så nu är jag utan bil några dagar... buhu :(

Befinner mig just nu i soffan och här kommer jag hålla mig tills jag kravlar in till sängen. Chips, dip och någon dokumentär blir mitt sällskap!



/It's a whole new book

Really... ?!


Var till BMB med Anna igår och damn vilken galen kväll det blev. My god! Vad hände inte igår liksom? Haha. Dyrt blev det antagligen också, har inte vågat kolla på kontot än faktiskt. Men det var det lätt värt, kommer säkert inte gå all-in på ett bra tag framöver nu så... :)




/It's a whole new book

Let's go all in!


Hell-to-the-yeah! Hur ska detta sluta?




/It's a whole new book

Najs! ♥


Igår köpte jag mitt första par löpskor någonsin, och jag måste säga att jag är frälst, åh! ♥ Imorse begav sig kusin, mamma och jag oss ut i spåret, mycket najs :) Jag har bestämt mig för att mitt mål ska vara att så småningom börja springa, inte bara gå i rask takt eller jogga. Får se hur det går :)

Snart ska jag fixa ordning mig och sticka till mina darlings på jobbet. Underbart! Ska krama sönder S! :D Därefter blir det att uträtta ett par ärenden samt ta en tur till glasbanken. WoopWoop!

/It's a whole new book

Men åååh.....!!

Jag har varit borta från jobbet en enda dag och jag har redan brutal abstinens efter mina underbaringar :( Känns som om jag varit borta en evighet... fy! Inte blir det lättare av att höra att jag är saknad och att det känns tomt heller. Även fast det faktiskt värmer hjärtat lite :) ♥
Imorrn ska jag dit iaf, Ida fyller år och det bjuds på fika. Perfekt ursäkt för att komma och prata ghetto-talk som har blivit labb-brudarnas grej ;D
/It's a whole new book
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!