Zombie!


Idag var det min sista arbetsdag på LM. Fan, det kändes inte okej att gå därifrån och det känns fortfarande inte alls bra. Har haft så sjukt roligt den här tiden och det har varit den mest snurriga, händelserika, intressanta och intrigfyllda perioden på väldigt länge. Åh, kommer sakna alla! ♥

Bildtext: vi har haft asroligt åt kontaktannonser. Ett exempel, "32-årig högutb. intern med glimten i ögat, söker kvinna i lämplig ålder. Jag är ärlig och har inga missbruksproblem." Say whaaaaat? Hahaha.

Bildtext: Sötaste Sofija med Ida i bakgrunden och min reflektion vid NITen hehe.

Bildtext: Usain Bolt var med och peppade oss.


Im a zombiiiiie. Damn va trött jag är! Verkligen dags att sova strax... Imorrn väntar ytterligare en dag med massa ärenden att uträtta. Men jag slipper gå upp 04:30 så det är iaf positivt =)
Fick förresten hjälp att förflytta vinterdäcken från bilen idag - thanks darl!

Så, nu tackar jag för mig. Hej!
/It's a whole new book

I got it!


Jag tror att jag löst problemet med att min 'meny' hoppat fel! Jag har (äntligen) fått den på rätt plats, nu gäller det bara att hålla den där haha.

Jag var fruktansvärt risig igår på jobbet alltså haha. Använde överdrivet mycket bronze-puder för att få lite färg men var likförbannat blek. Ögonen var rödsprängda, tårarna rann, näsan rann, jag hade feber... ja det var underbart helt enkelt och jag var vackrare än någonsin ♥.

Bildtext: What can I say, its not easy to be cute when you're sick ;D


Idag däremot vaknade jag däremot och kunde andas genom näsan - lyckan fullgjord! Självklart har jag hostat och snorat hejvilt men jag har ändå mått bra, och enligt Sofija såg jag inte ut som jag grät hela tiden haha. Tacka vet jag KanJang, absolut den bästa medicinen mot förkylning! ♥ Kärlek kärlek kärlek ♥
Dock har halsen fortsatt svälla upp och ikväll såg jag en oroväckande prick på ena sidan. Nyss såg jag ännu en. Men de SKA vara borta imorgon, så enkelt är det ;)

/It's a whole new book

Sick sick sick


Oh lord, jag är inte den piggaste idag. Damn!
Jobbade över lite igårkväll, kom iväg någon gång strax efter 22. For hem, drog på mig mjukiskläderna snabbt som fan och stack till Pullan för en kvällsfika och update :) Mycket gott blev det; lantbröd, färskost, kryddost och thé - mums!



Stack hem vid 01-tiden och var minst sagt sliten. Hostade, snorade och hade en ömmande kropp. Härligt! Jäkla förkylning att bara bli värre och värre... Jaja, det är som sagt bara en förkylning så det är bara att bita ihop :) Vore dock väldigt tacksam om mitt smaksinne kunde behaga sig att komma tillbaka.

Dags att pallra mitt bleka ansikte till jobbet nu. Adjö!


/It's a whole new book

Like, unlike or just leave a comment...

Gotta love facebook. Or hate it. Whatever.
Det behövdes bara ett "like" för att min hjärna skulle börja gå på högvarv och få mig att ifrågasätta mer eller mindre allt. Screw you.
/It's a whole new book

Part-ey and everything with it.

Igår vankades det bröllops/inflyttnings/födelsedags-fest hos Katja och Kenny. Blev en absolut lyckad kväll med massa roliga människor :) Folk droppade av och när det någon gång mellan 02-02:30 bara var två gäster kvar bestämde jag mig för att inta "mitt" sovrum. Pratade lite i telefon en stund med min fulla partner och därefter följde sms:ande mellan övervåningen (där jag var) och nedervåningen haha. Somnade iaf som om någon slagit en stekpanna i huvudet på mig och sov så sjuuuuukt gott!

Vaknade imorse av att Katja duschade så jag smög mig ner till badrummet. Ivaderade T's sovplats (soffan) och låg där och kollade på Paris Hiltons new BFF tills det var dags att ta tåget hem.
Resterande av dagen kan beskrivas med enstaka ord: Jobbet, pizza, däcka, duscha, hämta homie, handla, skrämma M, matlagning, soffhäng, skjutsa hem homie, misslyckat sovförsök, blogg, nytt sovförsök. GOD NATT!

Bildtext: Gav paret en korg med vin, öl, ost, kex, ljus & druvor :)


/It's a whole new book

Bil-fix.


Har spenderat dagen hos papi och fixat lite med bilen. Ena problemet löst och det andra är på god väg att fixas :) Så snart är det klart! Dock blev det lite strul med ägarbytet tydligen, fick ett brev från transportstyrelsen idag att förra ägaren skickat fel registreringsbevis, eller ett gammalt rättare sagt. No biggie, pratade med henne och hon ska fixa det, skriva under och skicka till mig. Så skriver jag under och skickar in igen :)



Fredag imorrn och jag har en massa planerat. Kommer nog bli en finfin dag :D


/It's a whole new book

And that's that!

Det blev en mycket underlig dag efter allt grubbel som gårdagen/natten hade att bjuda på. Men nu känns det bra igen, och en enorm tyngd har lyfts från mina axlar. Underbart!

Arbetsdagen har bjudit på både skratt och galenskaper. Lite "smack that", lite bootypop och uträkning av hur många kalorier och gram fett EN oliv innehåller. That's what we do at my job! Mellan arbetsuppgifterna dvs ;D
Tony var med på tv i förrgår och igår var det Åsas tur att vara med på radion, vilket spelades upp idag. Hörde även rykten om att VLT var på besök idag? Varför detta intresse av skörden helt plötsligt? =/  Journalisterna verkar dock inte ha det bästa namnminnet (eller skrivförmågan) heller; Tony fick heta Håkan haha. Vart finns likheten mellan de namnen?




Imorrn blir det bilmeck! Fett, första gången jag ska försöka mig på något sådant. Men det är lika bra att lära sig lite, kunskap kan man aldrig få för mycket av :)

/It's a whole new book

Grubbel grubbel grubbel...


Fan, en helvetes grubbelkväll ikväll. Funderar på allt, verkligen allt.
Tankar om vilja, mod, styrka, sorg, besvikelse, glöd och människorna som hör till varje ord.
Jag tänker på mig själv, hur godtrogen jag alltid har varit, hur hög mur jag nu har byggt upp runt mig. Det känns som om den är skyhög, så hög att ingen kan ta sig över den, och så hård att den är svår att krossa. Men det finns små sprickor i den, sprickor där vissa människor kan ta sig in, och jag kan ta mig ut. Öppnas.
Jag kan inte avgöra vad jag egentligen tycker om det här... på ett sätt är det skönt att inte vara lika naiv, men å andra sidan saknar jag lite av de sidan. Det godtrogna. Jag måste få ner min mur igen, iallafall halvvägs. How to do?

Hög tid att sova nu är det också, vilket det förvisso var för länge sen men det är inte alltid så enkelt som man kan tro :) Tack och godnatt!




/It's a whole new book

Fabulous day! <3

Jag blir antingen livrädd när alarmet drar igång, eller så reagerar jag knappt. Mellanting, vad är det? Inatt var inget undantag, eller ja, imorse klockan 04:45. Flög upp och var som en zombie ända tills jag hoppade in i Saras taxi strax före 06.

Jobbade först 8 timmar på vanliga/nuvarande jobbet och direkt efter det blev det att jobba på nya jobbet. Börjar egentligen inte förrän i september men var lite som en upplärning typ, se över nya rutinerna, butiken, kassan och sådär. Kommer trivas som fisken i vattnet, det var FAB! :) Hur som haver, hela 12 timmar arbetade jag idag, mucho nice! Raka vägen därifrån stack jag tillbaka till andra jobbet för att hämta bilen, där fastnade jag såklart och blev kvar till över 20 haha. Nu har jag landat, ätit och bokat tvättstugan. Antar att det bara är att kasta mig in i duschen och lägga mig nu. Det har varit en lång men absolut grym dag. Fler av dessa tack! :D
Köpte en ny kamera för någon vecka sen förresten! Bilderna blir jättebra, måste bara lära mig alla inställningar.


/It's a whole new book

Im back!

Såja, nu är jag tillbaka men med en ny blogg. Den hemska designen (eller bristen på den) får ni stå ut med ett tag, den ändras när tiden finns :) Den gamla bloggen har jag lösenordskyddat av olika anledningar och den har dessutom inte använts på galet länge. Hur som haver, Im back!

En mindre update då: Har arbetat på Toys, där jag arbetade min sista dag förra söndagen. Måndagen därpå hamnade jag på lantmännen och där kommer jag befinna mig månaden ut. Efter det blir det nya äventyr, nytt arbete :) Eller nya rättare sagt eftersom det är två tjänster :) Mycket najs! En del festande har det blivit när jag inte arbetat helgerna eller när jag haft sovmorgon. Crazy nights of course. Har även varit i Alanya, Turkiet med Anna och haft det grymt bra! Sol, bad, fest och way to little sleep haha. Fyllt år har jag gjort också, och blivit oerhört bortskämd. Med andra ord har det hänt lite :) Inkommer med lite bilder vid ett senare tillfälle!
/It's a whole new book
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!