Tji fick jag!


Här bjuder jag över L en hel timme innan avtalad tid men tji fick jag, avtalad tid passade honom bättre. Det är inte första gången jag försöker suprise:a honom med att jag faktiskt kan vara ganska snabb, men inte har det hjälpt då heller. Uppenbarligen har han vant sig vid att jag är segast i stan; mina 10 minuter betyder 20, min timme betyder två timmar osv... Jaja.
Å andra sidan skulle det nog inte vara så roligt för honom att kolla på mig medan jag bloggar, dricker kaffe, målar naglarna, skriver inköpslista och sånt där nödvändigt. Okej, jag har inte börjat på det nödvändiga än, jag är fortfarande på punkterna 1 & 2... Men det kommer, snart :)

Min dator håller på att flippa ur totalt nu så det är lika bra att sluta innan allt försvinner. Tjipp!


En helt random bild på mig i min (eller någon annans) bil tycker jag det ser ut som.

/It's a whole new book

En vecka utöver det vanliga.


Denna vecka blev inte alls som jag föreställt mig. Känslorna och hormonerna har levt sitt egna rollercoaster-liv och ja, det har minst sagt gått upp och ned, hit och dit. Mycket har hänt, och jag skulle kunna skriva en hel novell om enbart denna vecka haha.

Mina fredagsplaner gick utför och gick istället i ledsamhetens tecken.
Vi förlorade vår fina lilleman Rizla, vår underbara bebis... Det är helt otroligt hur man kan fästa sig vid ett husdjur...
Underbara Rizla, tack för all glädje du skänkt oss! Ta nu hand om Pysen, Fonzie och Heaven.

Jag älskar dig bebis, nu och föralltid!


/It's a whole new book

Just one of thoose days...


En sån där härlig dag idag då man känner så fort man kliver ur sängen att det bara kan gå åt ett håll. Nejdå, inte fullt så illa, men jag var fan inte pepp imorse efter 3 timmars sömn. Lägg till PMS på det. Awsome!
Arbetsdagen var finfin, skulle nog ha stannat där och frivillig-arbetat till stängning istället för att åka hem...
Blev inbjuden till en viss äldre dam och blev mer eller mindre fast där. Det skulle visas konst, antikt porslin, renoveringsplaner osv osv. Det är ju f*n rent ut sagt att man har blivit uppfostrad till att visa respekt och vara artig mot äldre... Bah!

Lite positiv är jag faktiskt trots allt. Jag ser verkligen fram emot den här veckan även fast den inte började helt bra. Helgen kommer tex. bli helt fab! :D ♥ Iiiiih!


Bildtext: Tog ett glas vin i lördags i min väntan på att cutie skulle komma förbi.


/It's a whole new book

Kinda funny actually...


Jag blir så varm i hjärtat av att se att ni är här inne och kikar trots min urusla uppdatering. Fina ni! ♥

Ni som följde mig på gamla bloggen vet antagligen att jag kan klanta till det för mig med jämna mellanrum, så jag kan ju bjuda er på en rolig historia!

En fredagskväll för ett par veckor sedan bestämde jag mig för att färga håret blont. Jag är ju redan blond, men ville ha en jämnare färg, så vad kunde gå fel?
Sagt och gjort, jag köpte en hårfärg lik den jag hade och mamma hjälpte mig. Färgen satt i 30 minuter precis som den skulle göra och det var dags att skölja ur. Till min stora förtvivlan såg jag att allt som hade kunnat gå fel faktiskt hade gjort just det; gått fel. Jag skrek OH MY GOD! blandat med hela alfabetets svordomar och drabbades av panik. Fönen kallades f***a och handduken k*k. Från hårbottnen och en bit ut var håret gult/vitt med gröna slingor, resten av håret var grått/silver/blått. Jag har aldrig känt mig så vacker som då.
Dagen efter blev det att akut-ringa frisören och få en tid snabbast möjligt. Det var bara att dra sig på mössan och bege sig mot andra sidan stan för att spendera ett par timmar i frisörstolen...
Efter blekning, färgning och slingning var mitt hår tack och lov räddat! Kostade skjortan gjorde det dock...

/It's a whole new book
rss feed
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!